Disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De extra brede houten profielen geven je liggend op de bank meer comfort. 

Voor extra veiligheid en kwaliteit is de Disclosure-S uitgerust met een saunaoven en een sturing die gekeurd zijn door VDE en TÜV. De oven bevat 60kg stenen waardoor hogere temperaturen en een betere waterweerstand worden bereikt. 

De standaard uitrusting bestaat uit: banken, tussenbankbekleding, rugsteunen, oven en vloerrooster uit cederhout, een sauna set met emmer, lepel, hygrometer, zandloper, saunaregels en 150ml eucalyptus emulsie.

De Disclosure is beschikbaar in :


Disclosure

Venus

De Venus sauna is speciaal bedoeld voor bedrijfsmatige toepassing. Robuust en degelijk voor intensief gebruik. Het thema is duidelijk : ruim van opzet, voldoende warmtecapaciteit en indrukwekkende verlichting met 15 starlights in het plafond evenals de ingebouwde LED strips.

Abstracto

Gemaakt en geschikt voor commercieel gebruik met een interieur vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand fineerhout.

Chaleur

Onze favoriete lijn Chaleur! Zonder al te veel franjes en aan betaalbare prijs. Onze topper als je wilt genieten van een sauna in je eigen huis. No nonsens, just relax!

Colsani 5 in 1

De Colsani wellness-module is een 5-in1 module die speciaal is ontwikkeld voor een luxueuze wellness@home. Nooit geziene mogelijkheid voor een privé-wellness op beperkte ruimte. Innovatief en exclusief.

Chaleur de luxe S

De Chaleur-Sauna modellen zijn uitgerust met de nieuwste digitale AASC sturing waarbij je alles moeiteloos kan instellen via het touchscreen of via de gratis app op je smartphone.

Chaleur S

De Chaleur serie ligt ons nauw aan het hart, het was het eerste model dat ooit bij Alpha Wellness Sensations van de tekentafel rolde. Destijds enkel verkrijgbaar in de revolutionaire infrarood versie die toen de wellness-wereld deed daveren op haar grondvesten. Een uniek concept was geboren.

Intens

De afwerking is een toonbeeld van vakmanschap en getuigt van goede smaak voor modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruiksgenot. Voor thuisgebruik, maar zeker ook aan te passen voor professionelen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x