Colsani 5 in 1

De Colsani wellnessmodule is een 5-in1 module die we speciaal ontwikkelden voor een luxueuze wellness@home. Maar hij misstaat ook niet in een superdeluxe badkamer in een suite van een vijfsterrenhotel. De colsani verenigt maar liefst vijf verschillende wellnessonderdelen: een finse sauna, een biosauna, een infraroodsauna, een douche én een hammam. De sauna en de douche hebben een achterwand die volledig is afgewerkt met natuursteen van Slate-lite. Om het comfort nog te verhogen is de douche uitgerust met een uitschuifbaar zitje. De infraroodsauna beschikt over 2 quarts infrarood rugstralers. Om de module echt helemaal compleet te maken, is hij uitgerust met een Aquademy douchecel. Niet zomaar een douchecel maar één die bestaat uit een regendouche, een hand-douche en een waterval cascade.
Een modern design en een hoge afwerkingsgraad maken van de Colsani een wellness@home-unit die onmisbaar is voor wie thuis een complete wellness ervaring wil beleven.

De Colsani 5 in 1 kan verkregen worden in :
Colsani 5 in 1

Venus

De Venus sauna is speciaal bedoeld voor bedrijfsmatige toepassing. Robuust en degelijk voor intensief gebruik. Het thema is duidelijk : ruim van opzet, voldoende warmtecapaciteit en indrukwekkende verlichting met 15 starlights in het plafond evenals de ingebouwde LED strips.

Abstracto

Gemaakt en geschikt voor commercieel gebruik met een interieur vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand fineerhout.

Chaleur

Onze favoriete lijn Chaleur! Zonder al te veel franjes en aan betaalbare prijs. Onze topper als je wilt genieten van een sauna in je eigen huis. No nonsens, just relax!

Disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De extra brede houten profielen geven je liggend op de bank meer comfort. Betaalbare sauna met een aantal leuke extra's. Voor thuisgebruik.

Chaleur de luxe S

De Chaleur-Sauna modellen zijn uitgerust met de nieuwste digitale AASC sturing waarbij je alles moeiteloos kan instellen via het touchscreen of via de gratis app op je smartphone.

Chaleur S

De Chaleur serie ligt ons nauw aan het hart, het was het eerste model dat ooit bij Alpha Wellness Sensations van de tekentafel rolde. Destijds enkel verkrijgbaar in de revolutionaire infrarood versie die toen de wellness-wereld deed daveren op haar grondvesten. Een uniek concept was geboren.

Intens

De afwerking is een toonbeeld van vakmanschap en getuigt van goede smaak voor modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruiksgenot. Voor thuisgebruik, maar zeker ook aan te passen voor professionelen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x