Abstracto

Realiteit in de kunst betekende voor wijlen kunstenaar Pablo Picasso niet per se een letterlijke weergave van wat hij om zich heen zag. 

Hij wilde het wezen van een onderwerp manipuleren, en als dat inhield ‘abstract maken’, de overbodige elementen weglaten, of het onderwerp veranderen, dan deed hij dat in alle artistieke vrijheid. Hij dacht nooit in termen van abstracte en concrete vormen, er gold alleen wat deze vormen voor hem betekenden. 

Abstracte vormen waren het uitgangspunt bij de creatie van dit model en het resultaat is verbluffend en totaal vernieuwend binnen de saunawereld. 

Gemaakt en geschikt voor commercieel gebruik met een interieur vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand fineerhout. 

De twee saunaovens van topkwaliteit zorgen voor voldoende warmtebuffer bij commercieel gebruik. De glazen voorwand van helder getemperd veiligheidsglas maakt de Abstracto af tot een echt meesterwerk.  Abstracto

Venus

De Venus sauna is speciaal bedoeld voor bedrijfsmatige toepassing. Robuust en degelijk voor intensief gebruik. Het thema is duidelijk : ruim van opzet, voldoende warmtecapaciteit en indrukwekkende verlichting met 15 starlights in het plafond evenals de ingebouwde LED strips.

Chaleur

Onze favoriete lijn Chaleur! Zonder al te veel franjes en aan betaalbare prijs. Onze topper als je wilt genieten van een sauna in je eigen huis. No nonsens, just relax!

Disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De extra brede houten profielen geven je liggend op de bank meer comfort. Betaalbare sauna met een aantal leuke extra's. Voor thuisgebruik.

Colsani 5 in 1

De Colsani wellness-module is een 5-in1 module die speciaal is ontwikkeld voor een luxueuze wellness@home. Nooit geziene mogelijkheid voor een privé-wellness op beperkte ruimte. Innovatief en exclusief.

Chaleur de luxe S

De Chaleur-Sauna modellen zijn uitgerust met de nieuwste digitale AASC sturing waarbij je alles moeiteloos kan instellen via het touchscreen of via de gratis app op je smartphone.

Chaleur S

De Chaleur serie ligt ons nauw aan het hart, het was het eerste model dat ooit bij Alpha Wellness Sensations van de tekentafel rolde. Destijds enkel verkrijgbaar in de revolutionaire infrarood versie die toen de wellness-wereld deed daveren op haar grondvesten. Een uniek concept was geboren.

Intens

De afwerking is een toonbeeld van vakmanschap en getuigt van goede smaak voor modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruiksgenot. Voor thuisgebruik, maar zeker ook aan te passen voor professionelen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x