Chaleur de luxe S

De Chaleur serie ligt ons nauw aan het hart, het was het eerste model dat ooit bij Alpha Wellness Sensations van de tekentafel rolde. Destijds enkel verkrijgbaar in de revolutionaire infrarood versie die toen de wellness-wereld deed daveren op haar grondvesten. 

Een nieuw en uniek concept was geboren. Nog steeds zijn de Chaleur cabines kwalitatief erg hoogstaand en zijn ze voorzien van de laatste technologische innovaties.  Buiten de Chaleur-S is er ook een Chaleur-H, Chaleur-Bi-O, een Chaleur-IR- en een Chaleur-S&IR versie verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zowel voor binnen- als voor buitengebruik.Het Chaleur concept dient meestal ook als basis voor ons gepersonaliseerd maatwerk waarbij de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd zijn. Als je bv. een Chaleur-H en een Chaleur-S&IR combineert, creëer je een heus privé wellnessparadijs waar je eindeloos van kan genieten en kan ontstressen in je eigen huis. 

Neem je het optionele Wi-Fi-pack dan kan je de functies zelfs van op afstand bedienen, handig bv. als je de Chaleur reeds wil voorverwarmen vanuit de file om geen minuut van je quality-wellness time te verliezen.

De Chaleur de luxe S reeks is beschikbaar in :

Chaleur de luxe S

Venus

De Venus sauna is speciaal bedoeld voor bedrijfsmatige toepassing. Robuust en degelijk voor intensief gebruik. Het thema is duidelijk : ruim van opzet, voldoende warmtecapaciteit en indrukwekkende verlichting met 15 starlights in het plafond evenals de ingebouwde LED strips.

Abstracto

Gemaakt en geschikt voor commercieel gebruik met een interieur vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand fineerhout.

Chaleur

Onze favoriete lijn Chaleur! Zonder al te veel franjes en aan betaalbare prijs. Onze topper als je wilt genieten van een sauna in je eigen huis. No nonsens, just relax!

Disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De extra brede houten profielen geven je liggend op de bank meer comfort. Betaalbare sauna met een aantal leuke extra's. Voor thuisgebruik.

Colsani 5 in 1

De Colsani wellness-module is een 5-in1 module die speciaal is ontwikkeld voor een luxueuze wellness@home. Nooit geziene mogelijkheid voor een privé-wellness op beperkte ruimte. Innovatief en exclusief.

Chaleur S

De Chaleur serie ligt ons nauw aan het hart, het was het eerste model dat ooit bij Alpha Wellness Sensations van de tekentafel rolde. Destijds enkel verkrijgbaar in de revolutionaire infrarood versie die toen de wellness-wereld deed daveren op haar grondvesten. Een uniek concept was geboren.

Intens

De afwerking is een toonbeeld van vakmanschap en getuigt van goede smaak voor modern design met overal afgeronde hoeken voor een optimaal gebruiksgenot. Voor thuisgebruik, maar zeker ook aan te passen voor professionelen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x