Infrawave lounge

Gemaakt van origineel Canadees rood cederhout (PEFC), compleet met alle benodigde accessoires en uitgerust met twee gepatenteerde S-curve full-spectrum infrarood kachels. Het heeft een geavanceerde elektronische controle-eenheid, die u de mogelijkheid geeft om de intensiteit en temperatuur van de kachels aan te passen. Compleet met badstof handdoek voor de ergonomische stoelen.


- Geleverd in origineel Canadees rood cederhout (PEFC)

- 2 S-Curve ergonomische full-spectrum infrarood kachels 600W

- 2 DUO infrarood kachels 500/750W voorzijde

- Vloerverwarming 80W

- Infrawave elektronische besturingseenheid

- Luidspreker met geïntegreerde Bluetooth

- LED-kleurlichttherapie met afstandsbediening

- Glazen deur - brons gehard glas 1850 x 590 x 8mm

- Speciale handdoek aangepast voor ergonomische kachels

Zet hier je content

Zet hier je contentInfrawave lounge

Infrawave

Zodra u de deur van de Infrawave infraroodcabine open doet ruikt u de heerlijke kamferachtige geur van het Red Cedar hout.

Chaleur Infrarood

Onze Chaleur cabines zijn kwalitatief erg hoogstaand en beschikbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten: vuren, ceder, cambara, hemlock, espen of combinaties van deze verschillende soorten in hout.

Chaleur de luxe IR

Door het heldere glas zie je het luxueuze interieur. Banken uit zacht ayous hout, zijpanelen uit ceder- of hemlock en een achterwand bekleed met natuursteen bepalen de hedendaagse look.

Disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De extra brede houten profielen geven je liggend op de bank meer comfort. De Disclosure-Ir is uitgerust met infrarood-duoheaters.

Intens

Met de Intens serie zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellnessgevoel in vervulling gaan. Lees verder voor de troeven van deze uitzonderlijke IR cabine.

Senses

De Senses is eigenlijk een ‘a la carte’ cabine die samengesteld en gebouwd wordt volgens de wensen van de klant. Dit is een van de toppers in het infrarood assortiment waarvan alle mogelijke keuzes standaard te kiezen zijn zonder meerprijs.

Chaleur Lounge ELT (Energizing Light Technology). NIEUW!!!

Chaleur Lounge ELT, de enige wellness-cabine die infrarood technologie combineert met een een therapie gebaseerd op de aanmaak van collageen. Energizing Light Technology (ELT). Dit zorgt voor een fluweelzachte huid en bovendien een stralende teint.

Lounge Bank

De lounge infrarood bank van Wellness Sensations staat voor het summum van comfort wanneer je ontspannen wil genieten van een infraroodsessie. In plaats van rechtop te zitten, lig je in deze lounge bank zodoende dat alle ruggenwervels en spieren maximaal worden ontlast.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x