Chaleur Lounge ELT (Energizing Light Technology). NIEUW!!!

MODEL

Chaleur Lounge ELT, de enige wellness-cabine die infrarood technologie combineert met een een therapie gebaseerd op de aanmaak van collageen. Energizing Light Technology (ELT). Licht van verschillende actieve spectra dringt diep door in de huid en stimuleert de lichaamseigen aanmaak van collageen op het gezicht, de hals en het bovenste deel van de romp. Deze mix van de twee lichtspectra zorgt voor een fluweelzachte huid en bovendien een stralende teint.

Bij het ontwerpen van onze Chaleur Lounge infrarood cabine was het de doelstelling om het absolute wellnessgevoel en ontspanningscomfort in een beperkte ruimte te kunnen brengen.
Een lounge-bank een infraroodverwarming die de anatomie van het menselijk lichaam volgt via een full-spectrum infraroodstraler in S-vorm vormt de basis van de infrarood-therapie in deze cabine.
Bij deze ‘ELT' versie hebben we er nog een extra therapie aan toegevoegd; de Energizing Light Technology (ELT). Licht van verschillende actieve spectra dringt diep door in de huid en stimuleert de lichaamseigen aanmaak van collageen op het gezicht, de hals en het bovenste deel van de romp. Deze mix van de twee lichtspectra zorgt voor een fluweelzachte huid en bovendien een stralende teint. Dit alles terwijl je een ontspannende infraroodsessie hebt om te ontspannen en te detoxen.

  • Winnaar Wellness & Spa innovation award
  • Gepatenteerd ontwerp
  • Ongeëvenaard ergonomisch ontwerp en gebruiksgemak
  • Volledige dekking van baarmoederhals tot stuitbeen dankzij de 100 cm lange verwarmer
  • Geen tegendruk dankzij de pads
  • AASC controller met volledig dimbare infrarood-sralers
  • Beste infrarood-sauna op de markt, zowel functioneel als esthetisch
  • Red Beauty Light therapie in combinatie met UV

Chaleur Lounge ELT (Energizing Light Technology). NIEUW!!!

Infrawave lounge

Infrarood sauna met lounge banken voor 2 personen. De formule achter het succes is onze gepatenteerde ergonomisch gevormde full-spectrum infraroodkachel, gebaseerd op de S-curve, die perfect overeenkomt met de anatomie van het lichaam.

Infrawave

Zodra u de deur van de Infrawave infraroodcabine open doet ruikt u de heerlijke kamferachtige geur van het Red Cedar hout.

Chaleur Infrarood

Onze Chaleur cabines zijn kwalitatief erg hoogstaand en beschikbaar in verschillende afmetingen en houtsoorten: vuren, ceder, cambara, hemlock, espen of combinaties van deze verschillende soorten in hout.

Chaleur de luxe IR

Door het heldere glas zie je het luxueuze interieur. Banken uit zacht ayous hout, zijpanelen uit ceder- of hemlock en een achterwand bekleed met natuursteen bepalen de hedendaagse look.

Disclosure

Deze cabine kenmerkt zich door een luxueus en massief design. De extra brede houten profielen geven je liggend op de bank meer comfort. De Disclosure-Ir is uitgerust met infrarood-duoheaters.

Intens

Met de Intens serie zullen al je dromen qua comfort, ontspanning, luxe, design en wellnessgevoel in vervulling gaan. Lees verder voor de troeven van deze uitzonderlijke IR cabine.

Senses

De Senses is eigenlijk een ‘a la carte’ cabine die samengesteld en gebouwd wordt volgens de wensen van de klant. Dit is een van de toppers in het infrarood assortiment waarvan alle mogelijke keuzes standaard te kiezen zijn zonder meerprijs.

Lounge Bank

De lounge infrarood bank van Wellness Sensations staat voor het summum van comfort wanneer je ontspannen wil genieten van een infraroodsessie. In plaats van rechtop te zitten, lig je in deze lounge bank zodoende dat alle ruggenwervels en spieren maximaal worden ontlast.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x